25 Ιανουαρίου 2017

Αναλυτική Βαθμολογία 16ης Αγωνιστικής, Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πιερίας

Στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία θ’ ανέλθουν σε σύνολο τέσσερεις (4) οµάδες ως παρακάτω:
α) Οι οµάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση στην κανονική διάρκεια θ’ ανέλθουν στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.
β) Οι οµάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 3η έως 6η θ’ αγωνισθούν για την άνοδο στην Α κατηγορία σε αγώνες pray off ως παρακάτω:
Ο τρίτος στην έδρα του και µε ένα βαθµό Bonus με τον έκτο
Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας του τρίτου την άνοδο κερδίζει ο τρίτος
Σε περίπτωση νίκης του έκτου διεξάγεται και δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο µε ευθύνη Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.
Στο δεύτερο αγώνα, αν κερδίσει ο έκτος, κερδίζει την άνοδο ο έκτος, αν έρθει ισοπαλία και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η διαφορά τρίτου με έκτου ήταν από 4 βαθμούς και πάνω, την άνοδο κερδίζει ο τρίτος, ενώ αν η διαφορά βαθμολογίας στο πρωτάθλημα μεταξύ του τρίτου και του έκτου ήταν λιγότερο από 3 βαθμούς και ως 3, ο αγώνας πηγαίνει στην παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής στην διαδικασία των πέναλτι.
Ο τέταρτος στην έδρα του και µε ένα βαθµό Bonus με τον πέμπτο, για τα υπόλοιπα ότι ισχύει και για την περίπτωση του τρίτου με τον έκτο.
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ . Τα τρία (3), τέσσερα (4), πέντε (5), έξη (6), ή επτά (7) τελευταία στην βαθµολογία της κατηγορίας αυτής σωµατεία υποβιβάζονται, και από την περίοδο 2017 – 2018 θα αγωνίζονται στη Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία.
1.-Υποβιβασµός τριών (3) σωµατείων: Υποβιβάζονται στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τα τρία (3) τελευταία στη βαθµολογία σωµατεία εάν δεν υποβιβασθεί κανένα σωµατείο από την Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.
2.-Περίπτωση υποβιβασµού τεσσάρων (4)σωµατείων: Υποβιβάζονται στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τα τέσσερα (4) τελευταία στη βαθµολογία σωµατεία εάν α) υποβιβασθεί ένα (1) σωµατείο από την Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία. 3.-Περίπτωση υποβιβασµού πέντε (5) σωµατείων: α) Υποβιβάζονται στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία τα πέντε (5) τελευταία στη βαθµολογία σωµατεία εάν υποβιβασθούν δύο (2) σωµατεία από την Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία. 4)- Περίπτωση υποβιβασµού έξι (6) σωµατείων α) Υποβιβάζονται στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία τα έξι (6) τελευταία στην βαθµολογία σωµατεία εάν υποβιβαστούν τρία (3) σωµατεία από την Γ΄ Εθνική κατηγορία
5)- Περίπτωση υποβιβασµού επτά (7) σωµατείων α) Υποβιβάζονται στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία τα επτά (7) τελευταία στην βαθµολογία σωµατεία εάν υποβιβαστούν τέσσερα (4) σωµατεία από την Γ΄ Εθνική κατηγορία

https://korinosnews.blogspot.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !

loading...