24 Ιανουαρίου 2017

15χρονος δολοφόνησε 6χρονo στην Κομοτηνή



Δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν και μια κουρτίνα βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα σε εγκαταλελειμένο σπίτι - 200 μέτρα από το σημείο της εξαφάνισής - τον τραγικό εξάχρονο Μεχμεταλή Σεζάλ.

Το παιδάκι το οποίο ήταν κωφό είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα το πρωί και είχε σημάνει συναγερμός.

Η πρώτη μαρτυρία του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που έκανε την πρώτη αυτοψία ανέφερε ότι το 6χρονο παιδάκι είχε ασφυκτικό θάνατο. Ο ίδιος περιέγραψε και την εικόνα του νεκρού παιδιού στο ερειπωμένο σπίτι.

Τα πόδια και τα χέρια του ήταν δεμένα, ήταν σκεπασμένο με ένα μπουφάν και μια κουρτίνα. Ο ίδιος ανέφερε πως διαπίστωσε εκδορές στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη.

Για την ακριβή αιτία του θανάτου παρέπεμψε στη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει την Τρίτη.

Ομολόγησε 15χρονος ρομά που είναι επίσης κωφός

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο 15χρονος επίσης Ρομά που φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον εξάχρονο είχε προσαχθεί εξαρχής ως ύποπτος.Το απόγευμα της Δευτέρας η προσαγωγή μετετράπη σε σύλληψη.

Μάλιστα ανώτατοι αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν πως 15χρονος υπέδειξε το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 6χρονου.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού το 2016.

Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού

«Ο θανατος και αυτού του παιδιού θα πρέπει να μας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή» ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού αφήνοντας αιχμές ότι το Χαμόγελο ενημερώθηκε με καθυστέρηση το πρωί της Δευτέρας ενώ η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τους γονείς την Κυριακή.

«Σας παρακαλούμε όσοι γνωρίζουν για μια εξαφάνιση ας μας παίρνουν τηλέφωνο - κι ας μην ενημερώνομαστε από κει που πρέπει - ας μας παίρνουν τηλέφωνο. Η πρώτη ώρα είναι το άλφα και το ωμέγα. Είμαστε πολύ θυμωμένοι εδώ στο Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος. Κι αυτό γιατί όπως εξήγησε στην περίπτωση του 6χρονου Μεχμέταλή που βρέθηκε τόσο κοντά στο σημείο της εξαφάνισής του τα ειδικά σκυλιά θα τον είχαν εντοπίσει αμέσως.

Ο Α. Γιαννόπουλος επισήμανε εκ νέου την ζωτική ανάγκη η δήλωση εξαφάνισης και η συνεπαγόμενη κινητοποίηση των αρχών να γίνεται άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Κυριακής. Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/01/2017 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Πηγή: The Toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !