28 Αυγούστου 2016

Xanthi FC - Αιγινιακός 1-1

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που επέλεξε στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Η ξανθιώτικη ομάδα πέτυχε το 1-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ράνο (3’) στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με τον Κώστα με τον Αιγινιακό να φτάνει στην ισοφάριση στο 29’ με τον Γκατζολάρι. Σε ένα φιλικό όπου το α’ μέρος είχε περισσότερες φάσεις και καλύτερο ρυθμό συγκριτικά με την επανάληψη. Αυτή ήταν η 4η ισοπαλία μετά από 9 φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ξανθιώτικη ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Αιγιανικό προπονήθηκαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων. Την Κυριακή η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00.
Στο 3ο λεπτό ο Αντώνης Ράνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 13’ το σουτ του Νιέτο μπλόκαρε ο Τόλιος. Στο 17’ ο Κώστας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα. Στο 22’ το συρτό σουτ του Νιέτο πέρασε άουτ και λίγο αργότερα αυτό του Ορφανίδη αλλά ο Αιγινιακός ισοφάρισε με πλασέ του Γκατζολάρι στο 29΄κάνοντας το 1-1. Στο 33’ άστοχο ήταν το σουτ του Γκούρτσα. Στο 45’ η προσπάθεια του Φασίδη δεν βρήκε τον στόχο. Στο 64’ η κεφαλιά του Μουτσαφτσκίβσκι πέρασε άουτ. Στο 87’ ο Ζαρόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή απόκρουση σε σουτ επιθετικού του Αιγινιακού.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Χατζημωυσιάδης – Κούλα Χουσεϊν) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης.
Xanthi FC (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κολλαράς (53’ Ορφανίδης Λ.), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Νιέτο (58’ Μελιόπουλος), Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.
Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μουτσαφτσκίβσκι, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι. Έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Καρακώστας, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Κυζιρίδης, Ρενεέλοφ, Παντεκίδης, Μουκίδης, Ποσίνκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !