31 Αυγούστου 2012

Κλήρωση Λαικών κατοικιών Αριδαίας


Οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε εδώ και πολύ καιρό τους δικαιούχους των Λαϊκών κατοικιών, δημιουργώντας προοπτική και ελπίδα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημόσια κλήρωση για την κατανομή των λαϊκών κατοικιών της Αριδαίας στους δικαιούχους, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, του Διευθυντή Οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ.  Ιωάννη Σάββα, υπηρεσιακών παραγόντων και των δικαιούχων. Συνολικά έγινε η κατανομή 18 ακινήτων, μεγάλων, μεσαίων και μικρών, ανάλογα με τον αριθμό των μελών των οικογενειών που συμμετείχαν στην κλήρωση.

Μετά από τη δημόσιο κλήρωση, οι δικαιούχοι θα εγκατασταθούν άμεσα στα διαμερίσματά τους, με την υπογραφή του πρακτικού εγκατάστασης τις επόμενες ημέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Σάββα και τους συνεργάτες του που κατάφεραν, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία η οποία διήρκησε πολύ περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο. Στους ιδιοκτήτες των κατοικιών εύχομαι καλή διανομή, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Ελπίζω και εύχομαι ότι η αλληλοϋποστήριξη που αναπτύξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για τη συγκατοίκησή σας και την ανάδειξη των κατοικιών σε μία φιλόξενη κοινότητα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !